Succesvolle sport-interactie? Dat kun jij ook leren!

ONLINE BASISTRAINING

Ben je op zoek naar een manier om het maximale te halen uit de interactie tussen jou en je team? En het maximale uit de interactie binnen je team?

Z

Heb je het idee dat je nog meer uit je team kunt halen? Maar weet je niet hoe?

Z

Twijfel je nog of de dingen die je zegt wel op de juiste manier overkomen?

Z

Ben je nog niet tevreden over de interactie met je sporters?

Z

Loopt het binnen je team niet zo lekker? En weet je niet goed waarom?

Z

En heeft dit ook invloed heeft op jullie sportieve prestaties?

Z

En baal je daarvan, omdat je nu eenmaal niet wilt verliezen?

Geloof me, je bent niet de enige trainer/coach die dat zo ervaart. Ook jij wilt tenslotte het beste uit je sporters halen. Ook jij gaat tenslotte voor goud. Maar wat ga jij doen als dat – om wat voor reden dan ook – niet lukt?

Dit leer je tijdens de training:

Z

Je leert meer over de succesvolle basishouding DOEN (Durf, Open, Eerlijk, Nieuwsgierig)

Z

Je leert hoe je drie gouden basisvragen stelt voor succesvolle interactie met/binnen je team

Z

Je gaat jezelf uitdagen in het stellen van de juiste gouden basisvragen aan je sporters

Z

Je leert op een andere manier te kijken naar het gedrag van de sporters

Z

Je leert hoe je een veilige setting creëert voor de maximale interactie binnen je team

Zodat deze nieuwe inzichten jou als trainer/coach eigen worden, en je jouw sporters beter kunt laten presteren.

Wat ga jij dan doen?

HOE zorg je er dan voor dat je niet nog meer tijd kwijt bent aan het oplossen van problemen met en in de interactie binnen je team?

Z

Hoe zou het zijn als je meer uit je sporters kunt halen dan je nu al doet?

Z

Hoe zou het zijn als je leert om de gouden vragen te stellen, zodat je met jouw team voor winst kunt gaan?

Dat zou toch super zijn? Als jullie samen voor de pure winst gaan? Als leercoach in de sport kan ik jullie daarbij helpen.

Daarom heb ik een korte, efficiënte online basistraining gemaakt, waarin je leert hoe jij jouw team de gouden vragen kunt stellen.

Leer de succesvolle, gouden vragen stellen

Daarin ga je ondervinden wat het gedrag je kan vertellen over een sporter. En over jezelf zodat jij als trainer meer kennis krijgt over de mens achter de sporter: wat je gaat helpen naar een beter sportief resultaat.

Je kunt deze training in je eigen tempo volgen. En: aan het eind krijg je mijn persoonlijke feedback! Zo haal je dus het maximale uit deze leerzame training.

De invloed van jou als trainer op je sporter(s) is veel groter dan je denkt. Jij kunt hét verschil maken door de mens achter de sporter beter te laten functioneren. Het resultaat daarvan is dat je de mens beter laat sporten waardoor hij een groter rendement gaat leveren voor jou als trainer.

De training gaat over de basishouding DOEN die jij je eigen mag maken als trainer/coach. Hoe kun jij als trainer/coach bijdragen aan de veiligheid binnen je team? Hoe kun je gedrag van je sporters anders interpreteren? Welke gouden basisvragen kun je stellen, om ontdekken wat er nu écht speelt bij de mens achter de sporter? Wat speelt er nu echt binnen je team? Als leercoach in de sport kan ik je daarbij helpen.

Je zult merken dat deze technieken verrassende inzichten opleveren. Je leert je sporters steeds beter kennen waardoor jij steeds makkelijker op hen kunt inspelen. Om zo elke sporter nog meer te kunnen ontwikkelen. En: dat beetje extra kennis en begrip kan zomaar het verschil zijn tussen winnen en verliezen…
Ook jouw team leert jou op een andere manier kennen. Die betrokkenheid bij elkaar zorgt voor veiligheid en verbinding, waardoor je nog net even wat meer met elkaar kan bereiken. Die winst. Dat goud. Want we willen toch allemaal winnen in de sport?

Hierdoor krijg je een enorme inspiratieboost waardoor je met een frisse blik weer naar je team en jezelf kijkt. Ga je een positieve confrontatie aan met je eigen ideëen en gedachtes. Je ontwikkelt een nieuwe manier om succesvol de interactie aan te gaan met je sporters. En je krijgt een andere kijk op je sporters, zodat jij de mens achter de sporter beter begrijpt en dus nog beter kunt coachen.

Schrijf je direct in

En leer de succesvolle, gouden vragen te stellen

€15,- excl btw

$

je kunt deze online training zelf indelen qua tijd

$

na je aanmelding krijg je direct het werkboek, zodat je de opdrachten alvast kunt doornemen

$

de dagen erna volgen er vier mailtjes met daarin de trainingsvideo’s

$

na het bekijken van deze video’s maak je de opdrachten in het werkboek. Het kan zijn dat sommige onderdelen wat extra aandacht vragen doordat je de interactie moet opzoeken met je sporter(s).

$

en: aan het eind krijg je mijn persoonlijke feedback op de antwoorden in je werkboek.