Bedankt dat je de gratis podcast ‘drie tips om als passievolle leraar weer van je werk te houden’ hebt aangevraagd.

Supertof dat ik je op deze manier mag gaan helpen met een 3 waardevolle tips. Zeker weten dat de werkdruk al gaat afnemen en je met meer plezier aan je week begint. In je mail zul je binnen enkele minuten de podcast ontvangen zodat je die gelijk kunt luisteren.

Maar ik heb nog wat leuks!!!

Helaas is er op de pabo geen vak; hoe doe je oudergesprekken. Vaak leer je dit door vallen en opstaan, maar vooral door veel ervaring opdoen. Maar dan nog; wat maakt dat je steeds uitloopt? Waardoor lijkt het alsof ouders soms het gesprek overnemen?  Ze zich niet gehoord en gezien voelen? Met het gevolg dat de relatie verslechtert en zij onrust creëren bij andere ouders en op school. Al met al kan het voeren van oudergesprekken echt een ding worden.

Speciaal daarom heb ik een uitgebreide video opgenomen over ‘omgaan met mondige ouders in oudergesprekken’. 

Eerlijk, duidelijk en heel praktisch vertel ik aan de hand van 5 tips wat je juist wel en niet moet gaan doen tijdens gesprekken. Wil jij deze video dan bied ik je deze eenmalig aan via deze link. Voor 5 euro is deze video direct voor jou toegankelijk. 

Na het volgen van deze masterclass heb je een concreet plan hoe jij met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan. Je kunt deze masterclass in je eigen tijd en tempo bekijken, dat is dan weer het voordeel dat hij opgenomen is. Het kan best lekker zijn om mij even op pauze te zetten. 😉

Voor maar €5 is deze video direct voor jou toegankelijk