Een tijdje geleden adviseerde Vivian Tevreden mij om de podcast ‘de plantage van mijn voorouders’ te gaan luisteren. Alsof ik in een boek terecht was gekomen die ik maar niet kon loslaten, ik werd meegezogen in het verhaal. Tijdens het wandelen met de hond, in de auto naar het werk, met het wachten voor de zwemles, nog eentje voor het slapen gaan, ik moest en zou de volgende aflevering afluisteren. Daarna kreeg ik de smaak te pakken, en ging ik op zoek naar verhalen, en vond er enorm veel. En zo ineens kwam daar de podcast van chantal Hagedoorn voorbij, waarbij ik leerde dat je ook echt waarde kan halen uit een podcast voor je eigen bedrijf. Op die zoektocht kwam ik bij Mirjam Hegger terecht en schreef ik me in voor het programma podcast masters academy. Want in een van haar gesprekken met content specialist was de tip; begin met iets wat je goed ligt. Ben je een goede schrijver, ga een blog maken, vind je video opnames leuk, ga vloggen. Daar ontstond het idee voor mijn eigen podcast. Omdat? Praten mij best makkelijk af gaat en ik heel blij werd van dit nieuwe idee!
In de podcast master academy worden er met enige regelmaat specialisten uitgenodigd en heb ik al menig zoomevent bijgewoond, wat een lol en energie krijg je daar van. valarie Willemse, commuiceert en aramik garabidian, Artjanna Harkhoe waren echt toffe bijeenkomsten.

En net zoals ons huis een soort, ongeplande, renovatie krijgt, krijgt mijn bedrijf dat ook.
Dat is ook wat veel soms, want aangezien ik vaak het gas vol open heb staan, zul je ook stappen in de juiste strategie moeten gieten zodat je er plezier en profijt van hebt. Dus in die renovatie bevind ik me nu. En achter het puin en de stofwolken ontstaat iets moois en daar ga ik jullie in meenemen.
Blijf het volgen want er komen te gekke weggevers aan, super toffe interviews en diverse nieuwe trajecten.