Even een wedstrijdje meepikken

Nog even en ik stap zo de auto in om naar Heerenveen toe te rijden. Vandaag speelt Ajax bij Heerenveen en wij hebben met onze familie seizoenskaarten en dit keer mochten wij.
Misschien houd je wel helemaal niet van voetbal, maar ik vind het een heerlijke besteding van de zondagmiddag. Niet zozeer alleen voor het potje voetbal want geloof mij ik vind het gedoe rondom voetbal net zo erg als jij.
Maar ik kijk naar de warming-up. Wie doet wat, hoe reageren ze op elkaar en hoe lopen de trainers erbij. Wat is de non-verbale communicatie. Zo heb ik altijd naar sport gekeken. Ik vind het leuk om naar ‘de bank’ te kijken zo tussendoor. Beetje gekke manier misschien, maar het zorgt ervoor dat ik het leuk heb. Naast mij zit iemand die vooral de bal volg, de tactiek en volle bak meeleeft. Zo beleeft zij het plezier van deze voetbalwedstrijd.

Zo kijken we samen naar dezelfde wedstrijd naar dezelfde teams maar hebben een totaal andere beleving. Heerlijk ook om zo met elkaar te praten, want er zijn dus tientallen ingangen en zienswijzen.

Nu al zin in!!

Dat je op deze manier ook plezier met elkaar kunt beleven, ondanks een andere visie is exact zo als met je collega’s op school. Echt waar. Omdat zij tot 18.u doorwerken betekent niet dat jij om 16.30 gewoon klaar kunt zijn. Alleen er heerst een of ander schuldgevoel momenteel dat je niet al eerste weg kunt gaan. “Dat kun je toch niet maken als iedereen nog zo hard bezig is”.

En ik zie dat anders, want hoe ga jij dan plezier behouden als je steeds maar aanpast aan wat een ander doet? Net zoals ik dus niet de hele tijd naar al die tactieken ga kijken of Petra niet naar de spelersbank. Maar samen wij we een zeer goed duo!

Als jij ondertussen zo ver bent dat je denkt..mwhaa vind ik het allemaal nog wel zo leuk, dan denk ik zomaar dat je aandacht ergens op gericht wordt waar jij inspiratieloos van raakt.

Ik wil je graag helpen met een toffe online workshop op donderdag 15 februari van 09.u tot 11.u

Wees de leerkracht die plezier behoudt

En als je mee wilt doen om zo totaal anders van voorjaarsvakantie naar de meivakantie te gaan en nog sterker; met ontspanning en plezier de zomer in, dan is dit jouw moment!

Doe je mee ? Klik hier om je in te schrijven.