Gratis inspiratiegesprek

Maandenlang heb je geen live trainingen kunnen geven. En de thuistrainingen zijn ook niet echt inspirerend meer. De rek is eruit. Bij jou. Bij je team. Jij wilt weer dat échte contact met je sporters. Met je eigen ogen jouw sporters zien en horen. Kijken wat er gebeurt binnen en buiten het veld. Aanvoelen wat er nu echt speelt bij je team én alle individuele sporters.

Hoe ga je straks weer samen met elkaar beginnen? Ga je doen alsof deze lockdown er niet is geweest? Hmm… Dat lijkt niet echt een optie! Wat dan wel? Hoe ga je succesvol opstarten? Wat zijn de mogelijkheden?

Klaar voor de start?
Sport zorgt voor de ontspanning en verbinding met elkaar. Maar is die verbinding er nu wel? Is er rust en ruimte om jullie team weer (opnieuw) te vormen? Welke vragen moet je nu wel of juist niet stellen?

Als trainer heb jij daarin een hele belangrijke rol. Juist nu is het moment om die mens achter de sporter beter te leren kennen. Dus dit is hét moment om daarin te investeren! Maar waar ga je beginnen?

Zullen we samen kijken?
Het goede nieuws is; als leercoach in de sport kan ik je daarbij helpen. Want drie keer per week geef ik een gratis inspiratiegesprek weg. Speciaal voor trainers en coaches die gaan voor goud, en die zich daarom willen verdiepen in de mens achter de sporter.

Gratis inspiratiegesprek

Heb je vragen over jouw team? Loop je tegen een bepaald probleem aan met de communicatie met of binnen je team? Wil je samen een gesprek met een van je sporters voorbereiden? Of loop je misschien tegen iets anders aan? Meld je dan nu aan voor jouw gratis inspiratiegesprek. Tijdens ons gesprek mag je me alles vragen over de interactie met jouw sporters!

Voor wie? En hoe werkt het?

Z

Voor alle trainers en coaches in de sport (in welke sport dan ook!)

Z

30 minuten telefonisch

Z

Van dit gratis aanbod kun je eenmalig gebruik maken.

Wat levert het je op?

Wil jij een nog betere coach worden? In dit startgesprek geeft ik je een aantal gouden tips voor de optimale communicatie met en binnen jouw team. Elke week maak ik ruimte in mijn agenda voor maximaal 3 gratis startgesprekken. Pak jij de nummer 1 plek? Meld je dan nu aan!