Je aandacht wordt getrokken! Het is die zin, het mooie plaatje het gevoel wat je erbij krijgt.
Wauw dat lijkt je echt fantastisch om te doen. Snel kijk je hoe duur het is…Nee, dat doe ik nog maar even niet…

Zo ging dit bij mij eerst ook. Dus geloof mij, jij denkt en voelt dit niet als enige.

Simpele keuze?
Dit lijkt ogenschijnlijk een hele simpele keuze. Het trekt je aan, je wordt er vrolijk van; dus DOEN! Ik kan je vertellen zo ging dat eerst helemaal niet. Ik verzon altijd allerlei excuses om de aankopen vooral niet te doen met als reden;

  • Het is nu nog niet echt heeeeeel erg nodig
  • Mijn kinderen zijn nu even belangrijker
  • Dit kan ik ook prima zelf gewoon even doorzetten

DOEN..waar ik niet goed in was

Ja, zo ging dat! Wat ik nog niet inzag was dat ik bezig was om het te zien en te ervaren als geld wegdoen. Natuurlijk ontving ik er een dienst of product voor terug. Maar zo voelde dat helemaal niet. Dus daar zat ik dan. Ploeterend achter de computer. Met het  zweet onder mijn oksels weer eens een foto te bewerken. En wat er uit kwam? Bagger!!

Wat er gebeurde is dat de energie mijn lijf verliet en ergens vakantie ging houden. Ik vond het werk wat ik deed steeds minder leuk worden. Ik schoof het werk aan de kant. Het werk wat mij weerhield om het werk te doen wat ik zo leuk vind. En weer een project wat enorme potentie had…Verdween in de prullenbak.Investering in jezelf

 

Waar ik ergens de switch heb gemaakt kan ik niet meer precies terug halen. Maar sinds ik ben gaan inzien dat iemand inschakelen, om bijvoorbeeld mijn website te bouwen, mij juist energie oplevert is er veel verandert. Sterker nog, ik investeer in mezelf! Jaaa dat lees je goed. Het is een investering in JEZELF!!

Er ontstaat tijd om juist wel die ideeën te laten groeien want ik zit niet meer met stoom uit mijn oren een klus te doen, waar ik het talent niet voor heb. Herkenbaar voor jou? In welke fase zit jij dan? Je wilt niet weten hoe lang ik heb lopen prutsen in de ‘andere keer maar fase’..

Mijn plezier als leercoach

Door steeds meer te erkennen bij mezelf; dit kan ik goed en dit is waar ik hulp bij nodig heb ontstaat er meer plezier. De ideeën die ik heb krijgen ruimte. Als leercoach ben ik op mijn beste als ik in contact sta met de ander. Mijn energie stroomt wanneer ik een masterclass geef. Ik vind het heerlijk om in de praktijk te werken en met de sport bezig te zijn.

En zo sta ik ook te poppelen om met jou kennis te maken in het gratis webinar; het gouden vragenuurtje op 21 april. Zowel in de ochtend 09.30-10.15 als in de avond 20.00-21.15
Wat gaan we daar doen? Je krijgt van mij een inspiratieboost wat jij door paar simpele aanpassingen meer uit je sporter kan halen. Meer uit je team. Dus als jij als sporttrainer geïnteresseerd bent, of je weet collega’s trainers die dit ook interessant zouden vinden. Meld je aan! Leuk om je te ontmoeten.