Daar zit ik dan, handen onder mijn benen, te wiebelen heen en weer op mijn stoel, rode knop staat ingedrukt; opnemen! En daar waar ik op zich geen moeite heb met praten, komen er opeens wat gekke zinnen uit. Ik moet ook erg lachen om mezelf..WIE heeft ooit bedacht dat dit een goed idee zou zijn vraag ik me opeens af!?

We doen de opname een paar keer over en al snel merk ik dat wanneer ik meer vertrouw op dat de woorden heus wel komen i.p.v. een voorgeschreven tekst het beter wordt. De intro – de trailer – de outro het staat erop en kan vast geplaatst worden. En dat ga ik doen! En per aflevering wordt het vast beter en ga ik leren.

20 november gaan we dan echt van start. Daar gaan we een mooi feestje van maken met een gave winactie!
Dan nu vooral de interviews voorbereiden want er staan 3 interessante ex-topsporters klaar om hun verhaal te delen. Tussendoor komen solo afleveringen, ik ben benieuwd hoe snel het eigen gaat worden! In elk geval is het aftellen begonnen..