Open dag

“Wat doen jullie daar eigenlijk?”

Dat is de vraag die we vaak krijgen. Dat komt door het bord wat langs de Oosterringweg staat; Praktijk van Basisvertrouwen Caroline Bovee & Ank Kampman. 

Dan is 15 oktober de kans om zelf te zien en te ervaren wat we hier doen. Een dag waarin je gratis workshops, lezingen en speed-date-coaching kan gaan ervaren die gegeven worden door: 

– Caroline Boveé – www.carolinebovee.nl 
– Marjolein Bakker – www.mentalreflections.nl   
– Pé van Empelen – www.healingwaves.nl
– Roselie van der Have – www.powertowo-men.nl
– Geraldine Wemmers- www.powertowo-men.nl
 – Ank Kampman – www.ankkampman.nl 

Jij mag deze dag geheel gratis meedoen aan alles wat wordt aangeboden. Daarnaast is er ook ruimte voor een bakje thee of koffie met uiteraard wat lekkers!

Ben je de gelukkige die met Caroline Boveé een familie opstelling mag gaan doen, of ben je meer geïnteresseerd hoe coaching met paarden werkt? Dan ben je bij Pé van Empelen en Marjolein Bakker aan het goede adres. Met al hun passie gaan ze jou laten ervaren hoe krachtige deze weerspiegeling is. Daarnaast is er ook een uniek workshop die gaat ‘over de grens’ gegeven door Roselie van der Have en Geraldine Wemmers.

Gedurende de gehele open dag is er ook ruimte voor een speed-date-coach sessie met Ank Kampman. Binnen no-time krijg jij persoonlijke passende tips die je direct kan toepassen.  

Open dag praktijk van Basisvertrouwen 

15 oktober van 10.u tot 15.u 

Programma

10.00-10.30   |   inloop

10.30-11.15   |   Familieopstellingen

Familieopstellingen (Caroline Boveé )
Volg je hart want dat klopt.

‘Je kwaliteit voorop’ (Pé van Empelen & Marjolein Bakker)
Ontdekt de inzetbaarheid van jouw kwaliteiten in samenwerking met het paard.

Lees meer…

‘Over de grens’ (Roselie van der Have & Geraldine Wemmers  
Word bewust van jouw grens en leer dit toepassen in verschillende situaties als: grensoverschrijdend gedrag, pesten, misbruik. Een unieke workshop speciaal voor jongeren.

Lees meer…

11.45-12.30   |   Familieopstellingen

‘Je kwaliteit voorop’ (Pé & Marjolein )

‘Over de grens’ (Roselie & Geraldine)

12.45-13.10  |   Lezing

Ank Kampman 
Wat als het anders is dan dat je denkt
?

13.15-14.00 |   1-op-1 familieopstellingen

1:1 familieopstellingen (Caroline Boveé)

‘Kom dat zien’ (Pé van Empelen & Marjolein Bakker)
Jouw schoonheid weerspiegelt, ervaar hoe het is om zichtbaar te zijn. 

‘Over de grens’ (Roselie vd Have & Geraldine Wemmers)

Speed-date-coaching over de gehele dag met Ank Kampman

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Let op: ‘Voor de speed-date-coaching kun je je inschrijven op de open dag zelf.’

Wil je meedoen aan de 1:1 familie opstellingen dan kun je je van te voren aangeven door je hier aan te melden.

Praktijk voor Basisvertouwen
10.00-10.30 inloop, dan de start van het programma

Adres: oosterringweg 7
8316 RW Marknesse

Aan welke workshops wil je deelnemen?

Ik neem iemand mee

Aan welke workshops wil je deelnemen?

De Workshops

Komt dat zien!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…De heks uit het sprookje van Sneeuwwitje had deze iconische uitspraak. Hierin werd het belang van mooi zijn neergezet.  We hebben van jongs af aan geleerd dat de spiegel wordt ingezet om te kijken waar iets niet goed zit. Tandpasta om je mond, of je haar wel goed zit etc. Mede daardoor zijn we gaan geloven dat dat je wanneer je naar jezelf kijkt, je spiegelbeeld moet veranderen. 

 

15 oktober gaan we jullie laten ervaren dat het anders kan. Dat nu niet meer je spiegelbeeld laat zien hoe je eruitziet maar je zelfbeeld je vertelt wie je bent of wil zijn.

Je kwaliteit voorop.

Herken je dat bij jezelf? Een heel plan uitgestippeld en vervolgens mislukt het nog. En hoe goed je het ook bedenken kan je neemt altijd jezelf mee. Tijdens deze oefening zetten wij het paard in voor het weerspiegelen van deze oude patronen. Wij gaan je laten ervaren hoe je een kwaliteit kan ontdekken die je kan gaan inzetten ongeacht de situatie. Deze workshop is buiten waarin ook het paard een rol zal spelen. Denk hierbij aan de kleding die goed past bij het weer van die dag. We hebben uiteraard een zonnetje en een vriendelijke tempratuur besteld, maar je weet het nooit. 

'Speed-coaching’

Je hoeft niet altijd dagen te zoeken naar antwoorden. Die zoektocht is vaak uitstel gedrag. Je herkent het vast wel.  In deze speed-date-coaching ga jij ervaren hoe dit anders kan. We nemen geen tijd voor koetjes en kalfjes, maar wel tijd voor waar het voor jou over gaat. We nemen de tijd voor wat belangrijk is voor jou. Breng de vraag in tijdens een speed-date-coach sessie met Ank Kampman waar je al even mee worstelt en ga naar huis met concrete tips die voor jou persoonlijk en direct toepasbaar zijn. 

Familie opstellingen

De essentie van familieopstellingen is dat we verborgen verhalen zichtbaar maken, dat wat niet gezien is, dat wat er niet mocht zijn, kan er nu wel zijn, zodat  het na het doorvoelen van de oude pijn getransformeerd kan worden in nieuwe kracht wijsheid en liefde.

‘De shit van je verleden is de mest voor je toekomst’

Ons familiesysteem is als de onderstroom die ons stuurt in ons dagelijks leven. Wil je meer grip en inzicht hoe deze onderstroom in jou leeft, of wil je oude patronen loslaten, dan kan een opstelling je helpen. 

Voel je welkom aan te sluiten!

‘Over de grens’

Power to wo-men is speciaal voor mensen die grensoverschrijdend gedrag, seksueel misbruik en andere ervaringen op dit gebied hebben meegemaakt. Speciaal voor de jongeren hebben we een laagdrempelig workshop ontwikkeld die dit onderwerp bespreekbaar maakt.


De workshop over de grens is een leuke en unieke manier om te leren wat je eigen grens is en hoe je deze kan aangeven.  

Grenzen aangeven begint met weten waar je grens ligt. Een voorbeeld hiervan is Sanne. Sanne zit op een middelbare school en merkt dat klasgenoten over haar heen lopen. Ze doet dingen die ze eigenlijk niet oke vindt. Maar ze durft dit niet goed aan te geven. Achteraf krijgt ze eigenlijk pas het besef dat ze ervan had willen zeggen. De volgende keer gaat ze het echt anders doen. Ze weet ongeveer waar het aan ligt, maar ze kan het patroon niet doorbreken. Haar probleem is dat ze het pas achteraf beseft. Dan is het al te laat. Dit komt omdat ze niet weet op welk moment mensen haar grenzen overgaan. Dat kan met taal, een blik, grapjes, aanraken en fysieke nabijheid. Maar wanneer is het teveel en wat doe je als iemand over je grens gaat?
De oplossing is dat je (weer) mag leren voelen waar jouw grens ligt zodat je weer je grens kan aangeven. 

Ook deze workshop zal voor een deel buiten plaatsvinden. Bij regen is er ruimte om droog te staan, maar op de boerderij is het toch altijd wat koeler, dus een warme jas is altijd fijn om bij de hand te hebben.