Gratis podcast: Dat wat je niet leert op de pabo

Jij bent nodig voor goed en inspirerend onderwijs!

 

De dagen dat je met een glimlach naar je werk gaat als juf worden er steeds minder. Je baalt er eigenlijk wel van, want wat als je geen juf meer zou zijn, wat moet je dan gaan doen?

Op de momenten dat je met de leerlingen bezig bent is er veel plezier, maar alles wat erbij komt dat zorgt voor veel onrust.

En ondanks dat, lukt het je nog steeds om alles voor elkaar te krijgen. Oke oke, je weet wel hoe. Vroeger naar school, langer doorwerken, in de avond, in het weekend nog wat doen en wat vaker in de vakantie terug komen. Je weet dat het eigenlijk te gek is, maar je ziet niet hoe het anders zou kunnen.

Je kan niet alles leren tijdens een opleiding en je kan ook niet alles leren door puur ervaring op te doen. Maar wat is wat je nog niet weet, wat je gaat helpen om ervoor te zorgen dat je met een glimlach naar je school blijft gaan.

In deze podcast vertel ik je in drie afleveringen hoe je aan de slag kunt met je planning, gesprekken op school en aan de beste tool die een leerkracht heeft.
Je krijgt direct tips die je kan uitvoeren wat je meer ruimte in je dag gaat geven, maar ook je avonden weer vrij zijn. Juf zijn is leuk, maar met deze manier van werken blijft het leuk!

Vraag de podcast gratis aan en leer wat je op de pabo niet hebt geleerd, maar wat je heel goed gaat helpen om met veel plezier juf te blijven.