“Ank mag ik je wat vragen?”

Natuurlijk mag dat! Alleen wist je dat jouw vraag enorm helpend kan zijn voor de andere vrouwen in mijn praktijk? Wat betekent dat jij weer waardevolle tips uit de vragen van iemand anders kan halen. Dus dat is een win-win situatie.

Daarom kun je elke maand instappen bij de online Q & A.

Je kunt de vragen stellen die je wilt. Wat betekent dat het geen sessie wordt zoals je dat van mij kent in de praktijk. Maar alles waar je tussentijds tegenaan loopt, wat je bezighoudt kun je omzetten naar een vraag en aan mij stellen.
Het kan ook zijn dat een opdracht die ik je gegeven hebt niet uitpakt zoals je wilt, of dat je tegen vervelende dingen aanloopt. Blijf er dan niet te lang mee zitten, sluit aan, stel je vraag en zo zorg je ervoor dat weer verder kunt.

Wanneer je deelneemt aan de Q & A verwacht ik van je dat je actief aanwezig bent. Je beeldscherm staat aan alsof je eigenlijk in de trainingsruimte zou zijn. Juist door dit groepselement toe te voegen in jouw traject wordt het nog waardevoller. Je stelt de vraag tijdens de Q & A. Je hoeft deze niet van te voren aan mij te e-mailen.

 De volgende Q & A is maandag 8 mei 20.u