Trainingen

Voor onderwijs

Je had gedacht dit wordt een mooi onderdeel voor de studiedag, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Je ziet een collega verveelt op haar horloge kijken, een andere collega is al in haar telefoon verdwenen en de gene naast je is al vaker naar de wc geweest dan je lief is.

Dit moet toch anders kunnen?

Dat denk ik ook. Mijn jarenlange ervaringen in het onderwijs naast het werk in mijn praktijk staat garant voor inspiratie en een dosis humor. Ik maak gebruik van persoonlijke voorbeelden of ervaringen van anderen zodat je ook echt voelt; dit gaat over mij.
De leerkracht maakt het verschil, dat weten we allemaal. Maar in hoeverre ben jij je ervan bewust dat je dit verschil als leerkracht ook voor jezelf maakt?
Dat er persoonlijke eigenschappen zijn die ervoor zorgen dat de ene collega werkdruk ervaart en de andere er fluitend door heen gaat. Mijn inbreng is altijd persoonlijk, weet waar je aan begint.

Ik ben niet jou spreker als;

Je pas op het einde je vragen mag stellen

Het vooral eenzijdig is qua interactie

De mensen alleen in beweging komen als ze naar de wc moeten

Veel kennis maar weinig doen

Maar als jij zoekt naar;

Inspirerende begeleiding voor een studiedag

Een workshop voor je afdeling

Leerzame lunch & learn met een specifiek thema

Een sprankelende masterclass

Dan hoef je niet langer te zoeken. Ik ben een zeer ervaren spreker voor groepen, maar bovenal zorg ik altijd voor de interactie; het gaat over doen, voelen en ervaren.

Als het niet schuurt komt er geen glans. Dat betekent voor mij dat het niet van A tot Z altijd een feestje kan zijn. Maar daar waar confrontatie is, is er ook humor. De voorbereiding is zo georganiseerd dat ruim voordat de dag begint iedereen al geactiveerd wordt om erover na te denken.

De trainingen bestaan uit;

Veel enthousiasme en energie van mijn kant

Ik leg snel dwarsverbanden in dat wat gedaan en/of gezegd wordt

Duidelijkheid en zeker weten confronterend

Actie in de taxi; ik ben iemand die houdt van doen

Ik zoek interactie van de deelnemers en verwacht dit ook terug

Goede zorg voor drinken en lekker eten

Samen bekijken we welke locatie geschikt is en welke training het beste aansluit bij de vraag die er is.

Ben je bereid om dit samen met mij te doen. Ook al voelt het onwijs spannend en misschien ook wel een tikkeltje overweldigend? Geloof mij, de mooiste resultaten zijn behaald bij die leerkrachten die het lef hadden door gewoon te DOEN!