Als er een idee opkomt in mijn hoofd dan wil ik die meestal ook zo snel mogelijk uitvoeren. Dat komt vaak voort uit enorm veel enthousiasme. En gedreven daarin door mezelf kan er dan ineens podcast ontstaan of een toffe masterclass op ploppen in mijn hoofd. Ideeën kunnen zich razendsnel opvolgen en sommige overleven de dag niet eens en dat is maar beter ook! Toch heb ik dat blijkbaar nodig om zo weer verder te komen.
In mijn huis gaat het momenteel niet anders, de afgelopen jaren zijn er flink wat kleuren geverfd op muren en is er flink geschoven met meubilair, leuke prulletjes zijn gekocht, kaarsjes en noem maar op om maar dat gevoel te creëren van een eigen huis, een plek wat echt helemaal thuis is.

En met die trainer/coach in gedachte, mijn klant die ik ontzettend graag wil gaan bedienen, de ideale klant in mijn gedachte waar ik zo blij van wordt, die na een avond op het veld of in de sporthal alles heeft gegeven om zijn pupillen te laten ontwikkelen. Die bezig is na elke training te bedenken waar kan het anders, wedstrijden analyseert op de details, die op gekke tijden van huis is. Die tijdens het avond eten vaak richting het trainingsveld gaat.. Hoe fijn is het dan om thuis te komen. En zo kwam ik BY IRIS terecht. Ooit namelijk waren wij trainer – pupil, toen werden we teamgenoten en stonden we naast elkaar in het veld en nu? Nu gaan we weer samenwerken maar dan zakelijk gezien. BY IRIS is een prachtige webwinkel met interieurartikelen. En bij de feestelijke start op 20 november geven wij een mooi pakket weg aan de luisteraard van de podcast ‘de mens achter de sporter’. Hoe je die kunt winnen hoor je later van ons. Maar neem gerust alvast een kijkje op www.byirisdeco.nl