Gratis Online workshop;
Kies voor jezelf 

 

Woensdag 2 maart 2022 09.00 tot 11.00

Verandering komt niet vanzelf, want als dat zo was geweest, dan was je dit nu niet aan het lezen. Je loopt tegen een aantal zaken aan die je dwars zitten. Waar je zeker al tig keer mee bezig bent geweest, over hebt gepraat, boeken over hebt gekocht, youttube filmpjes hebt gekeken. Maar waarom lukt het jou niet om echt blijvend te veranderen.

In deze online workshop ga je actief aan de slag. Het is vanaf minuut 1 alle aandacht voor jou. Je kunt je vragen stellen aan mij, leren van de andere deelnemers maar vooral ga je op onderzoek uit naar de ‘hoe’ en ‘waarom’.

Ik beloof je dat je onwijs veel waarde mee krijgt waarmee je direct aan de slag kunt. Ook krijg je een bodyscan en een werkboek die je terug kunt sturen voor feedback waar je weer wat gaafs mee kunt winnen. Dit alles en 2 uur gratis coaching van mij. Dat is toch een super aanbod? Wat heb je te verliezen of beter gezegd wat heb je te winnen?  

    Wat andere zeggen over de workshop

    ‘Deelgenomen aan de online workshop. Wow, wat een fijne, rake, gevoelige, waardevolle, emotionele workshop. Stof tot nadenken

    ‘Wat een prachtig werkboek’

    ‘Waar nadenken en voelen samen komt, deze workshop is enorm veel waard’