Bedankt dat je de gratis podcast ‘he he juf, zomervakantie.
Tijd voor rust’ hebt aangevraagd.

Ik vind het mega gaaf dat je de tijd en moeite neemt om deze podcast te gaan beluisteren.

Maar ik heb nog wat leuks!!!

Bedankt voor het aanvragen van de gratis podcast ‘Hé Hé Juf, Zomervakantie! Tijd voor rust.’ Je krijgt snel een e-mail van mij met de link voor de podcast zodat je direct kunt gaan luisteren. 
Maar voordat je gaat, heb ik nog iets leuks voor je.

Op dit moment draait de Summer School podcast speciaal voor leraren. Een podcastserie waarin ik korte opdrachten geef waarmee je direct aan de slag kunt, op je eigen tijd en in je eigen tempo. Na het volgen van deze Summer School podcastreeks en het uitvoeren van de opdrachten, krijg jij volledig op een rijtje in welke bullshit je steeds gelooft waardoor je elk schooljaar denkt: “Ik zou het toch echt anders doen!” Maar vervolgens niet doet…

Net zoals je met je kinderen terugkijkt op een schooldag om te zien wat goed ging en wat beter kan, doe je dat waarschijnlijk ook zelf. Maar vaak gaat dat over vakinhoudelijke zaken, zoals omgang met de kinderen, het gebruik van een nieuwe methode of een lastig oudergesprek.

In de Summer School podcast stel ik net even andere vragen dan je gewend bent om aan jezelf te stellen. Het is belangrijk om terug te blikken en vooruit te kijken, zodat je goed het nieuwe schooljaar ingaat. 

 Deze reeks was oorspronkelijk gratis, maar begint op 12 juli  vanaf €7 en loopt elke week op met een paar euro. Maar omdat je hier toch bent, bied ik jou deze reeks aan voor slechts €5. Dit is een eenmalig aanbod. De afleveringen zijn kort en bevatten concrete en praktische opdrachten. In maximaal 8 minuten neem ik je mee en laat ik je zien hoe je het huidige schooljaar kunt afsluiten, hoe je het nieuwe schooljaar kunt beginnen en vooral hoe je ervoor kunt zorgen dat dit schooljaar écht anders gaat worden!

Wil jij toegang tot de Summer School podcast? Voor slechts €5 is deze direct voor jou toegankelijk.