Masterclass

Van negatieve gedachten naar een rustig hoofd in 4 stappen

Herken je dit?

E

Je stapt bij het verjaardagsfeestje van je zus naar binnen met de beste glimlach die je hebt. Het gaat heus gezellig worden vertel je tegen jezelf, maar je wilt het liefste door de achterdeur direct terug naar huis. Waarom voelt het alsof iedereen je aankijkt? Had je ook maar andere kleren aan gedaan. Zit je niet op de plek van iemand anders? Wat heb ik eigenlijk te vertellen?

E

Wanneer je thuiskomt van je werk en eindelijk onderuit wil zakken op de bank vraagt je partner of er niet wat aan de tuin moet gebeuren. Je voelt je direct rot. Waarom heb je dat niet gezien? Je had dit toch allang netjes kunnen maken. Straks denkt hij nog dat je te lui bent om dit te doen. Dit moet je goedmaken anders blijft het maar malen in je hoofd. Je neemt je voor om het morgen gelijk te doen.

E

Je beste vriendin wil graag even bellen. Jullie zoons waren vrienden van elkaar, maar het is uit elkaar gegroeid. Jij vindt dat het hun ding is om uit te zoeken met elkaar, maar zij vindt echt dat jullie als moeders daar wat aan moeten doen. Conclusie? Jij bent al uren bezig jezelf af te vragen wat je ervan vindt. Waarom durf je niet gewoon te zeggen wat je echt denkt, maar ga je gelijk mee in de mening van je vriendin?

E

De vergadering had al moeten beginnen, maar je collega’s zijn er niet. Als je ze gaat zoeken dan vind je ze in kantine gezellig kletsend met elkaar. Je baalt daar zo van! Ben je dan zo onbelangrijk dat ze de vergadering vergeten zijn? Je reageert veel bozer dan je had gewild tegen je collega’s en hebt daar direct last van. Waarom kun je niet eerst beter nadenken voordat je er gelijk wat uit gooit?

Hoe zou het zijn als

E

Je op dat verjaardagsfeestje iedereen gedag kunt zeggen en wanneer je thuis komt je vrij voelt in je hoofd zonder al die gedachten. Hierdoor voel jij je een stuk rustiger en ontstaat er ruimte in je hoofd

E

Wanneer je partner wilt overleggen om iets te verbeteren in huis ga jij moeiteloos het gesprek aan. Jij kunt goed verwoorden wat je wilt en wanneer, hierdoor voelt het weer dat je fijn met elkaar in gesprek kunt gaan.

E

Als je vriendin belt met een probleem kun je luisteren naar haar verhaal. Daarna blijf je bij je eigen gevoel en spreek je deze moeiteloos uit. Hierdoor kun jij het gesprek op een goede manier afronden en is het direct uit je gedachten. 

E

Als jij tijdens de vergadering de reactie kunt geven die je ook daadwerkelijk wilt geven. Je zegt wat je wilt op de manier zoals jij wilt. Hierdoor kun je met een goed gevoel naar huis omdat je het werk op de juiste manier is afgerond voor die dag. 

Dan is de online masterclass van negatieve gedachten naar een rustig hoofd in 4 stappen voor jou bedoeld!

Ik vond de masterclass toegankelijk en het voelde voor mij prettig. We waren met 6 dames dacht ik, maar wat mij betreft is dat een prima aantal. Zéker niet meer. De tijd vloog voorbij en eigenlijk wilde ik nog wel even doorgaan. Een mooie opening om bewust mee aan de gang te gaan om een rustiger hoofd te krijgen.

In deze interactieve online masterclass gaan we samen in 1 uur en 15 minuten deze stappen doorlopen en daarvoor gebruiken we je eigen persoonlijke situaties. Hierdoor blijft de methode beter in je hoofd zitten en weet je precies wat te doen wanneer zo’n situatie weer voorkomt.

Na de masterclass krijg je van mij een bestand met de stappen uitgeschreven zodat je die erbij kan pakken zodra negatieve gedachten weer de overhand dreigen te krijgen. Op deze manier heb je de concrete tips altijd bij de hand en kun je weer de rust in je hoofd vinden.

Na deze masterclass kun jij;

E

Echt genieten van een verjaardagsfeestje zitten en je vrij voelen om te zeggen en te doen zoals dat in je opkomt. Dat zou veel ruimte geven!

E

Op tijd een time-out nemen om de situatie te overzien en te doen wat voor jou het beste is.

E

Voelen wat je echt raakt in de situatie wanneer je vriendin je belt met kritiek op jou. Daardoor kun jij precies zeggen wat je wilt zeggen.

E

Direct ingrijpen als het niet gaat zoals jij het wilt op je werk en dit ook op datzelfde moment benoemen.

Jouw investering is 1 uur en 15 minuten. Deze online masterclass is helemaal gratis. Echt waar!