Gratis Podcast

HE HE JUF, ZOMERVAKANTIE.
TIJD VOOR RUST..

Zomervakantie! Even zes weken, naja vijf dan, even helemaal niks als leraar.

YES!!! Schooldeur dicht. Misschien nog even een hapje en drankje op het terras met je collega’s, maar daarna op naar de bank thuis. Maar laten we de realiteit onder ogen zien…

De eerste paar dagen val je uitgeput in slaap op de bank na de lunch. Je bent zo moe dat je je ogen niet meer open kunt houden. Je vriendinnen bellen je wakker op het terras, maar je hebt geen energie om jezelf van die bank af te trekken. Je bent kapot. Het idee alleen al om de kinderen te vermaken is je even te veel.

Aan het einde van week één kom je weer een beetje tot leven. Maar je hebt nog vier weken te gaan, dus het komt wel goed. Nog even lekker op vakantie en dan ben je heus wel weer opgeknapt. Zo heb je het al die schooljaren gedaan, toch?

Je denkt dat je uitrust..

In werkelijkheid ben je gewoon bezig met het jezelf sussen. In de vakantie vermijd je confrontaties en lijk je nergens last van te hebben. Maar na de vakantie begint het allemaal weer opnieuw. De trein is al aan het rijden en jij stapt er weer in. Here you go again. En voor je het weet, kijk je weer uit naar de volgende vakantie.

Maar wat als je het schooljaar kunt afsluiten zonder volledig uitgeput te zijn? Wat als je niet al je afspraken uit je agenda hoeft te halen, omdat je helemaal gesloopt bent? Is dat mogelijk?

In mijn gratis podcast onthul ik de waarheid achter het idee van “tot rust komen in de zomervakantie”. Ontdek praktische tips en inzichten die je laten zien hoe je als leraar niet langer hoeft af te tellen naar de volgende vakantie.

Wil jij deze zomer een echte rust ervaren? Meld je dan nu aan voor mijn gratis podcastaflevering dan vertel ik je alles over echte hoe echte rust ontstaat tijdens je zomervakantie.